Virgio Pijano

Arabiskt fullblod *1996
e: Bajano, ue: Karnawal

17

Min första egna häst, som jag hängt ihop med sen -08, och som kommer stanna hos mig livet ut. Vi har gjort det mesta tillsammans som jag kan komma på att göra, men även om jag känner att vi gjort ”allt”, så kommer vi ändå alltid på något nytt att hitta på under vägens gång. Allt från att tävla upp till nationellt, till att vara med på shower och åka på filminspelningar. Han är stallets kung utan tvekan, och det han inte kan är inte värt att kunna heller. Lillen är utbildad Msv hoppning, Grandprix dressyr och svår working equitation. Har även gått galopp och fälttävlan, dessutom inkörd.

Han har även rest runt i Europa och varit på alla nordens största arenor – Globen, Scandinavium, Falsterbo, Flyinge och så vidare. Han har varit pegasus på Sthlm International Horse show och varit med i mängder av reklamfilmer, filmer, repotage, tidningar, böcker och gjort modelljobb. Han kan de flesta trick, så som stegra, gå på bakbenen, spela död, spansk skritt… Numera ligger dock inte fokusen på sådant, utan här hemma i stallet är han bara mitt ljus i livet och absolut bästa vän. Ett liv utan honom är otänkbart och min kärlek till min älskade prins kan inte mätas med något annat.

325413_1344832936533_1102552335_1969675_5304948_n_113524015_177270230  april16  finast7 finaste4 finaste12 hej hoppning4 kadtrav_177270381538486_3513427790049_158437700_n 6ste

Nya bilder uppdateras det med så fort jag får tid!

9 kommentarer

9 tankar om “Virgio Pijano

  1. Gud vad fin häst och vad duktig du är! Jag skulle vilja lära min ponny lite tricks, han kan buga än sålänge. Har du några tips om hur man lör hästen stegra och ligga ner? Vet bara att man måste ha bra kontakt med sin häst för det, annars blir det farligt.
    Ha en bra dag!

    • Åh, tack! Kommentera på mitt senaste inlägg om vad du vill att jag skriver om för tips på trick, jag tänkte börja skriva sådana inlägg lite då och då nämligen! Men det bästa är om du kommenterar där, så jag kan se ifall det är något trick som flera vill att jag börjar med! 😀

  2. Hej:-) Vilken kämparanda ni har du o din pålle:-) Jag är lite nyfikenpå vad det är för stam på din prins? Verkligen snygg o dessutom en klok häst!

    Hälsningar Ulrika

  3. Hej Emma! Detta är den första bloggen som jag läser som du har gjort(antar att du gjort flera eftersom du skriver om det?) och jag blev fast från första ordet…;) Även om jag aldrig träffat eller kommer träffa ngn av er tre så känner jag på mej att jag kommer börja storgrina närsomhelst. Ni verkar liksom så otroligt lycklig tsm. Ni tre mot världen. Mot alla odds. Jag började gråta av sorg när jag förstod att Pijano har cancer. Jag började gråta av lycka när jag fattade hur stor grej det var för dej att få ha repgrimma på tävling. Jag skulle vilja ha ditt liv. Men det kommer jag aldrig att få. För jag är bara en ridskole elev i lilla Vänersborg. Jag kommer aldrig få en häst. Kanske när jag blir myndig. Alltså 6 år. Men inte fan vill jag vänta så länge? Jag vill ha en nu. Så jag kan vara den som rider in till ridskolan för privatlektion och få alla avundsjuka blickar. Så att jag kan ha någon som litar på mig. Som förstår mig när ingen annan gör. Som finns där. Visst, jag har en favorit han lägger ju inte märke till mig? För honom är jag bara en av det 10-tal som kommer in till hans spilta varje dag och pussar honom på mulen och tror att det är just dom han älskar mest. Jag vill vara den som går hem från skolan och har något att komma hem till.

    Jag må vara 12 år, men jag har fortfarande känslor.
    Kämpa på Emma! Hoppas du läser detta. Jag tänker på dig, Anna pch Pijano. Och Lycka Till I Framtiden.

  4. Hej! Tyckte att Pijano va super fin i hoppningen och på uppvisningen när du va på stallet Skutans Gård med honom. Fick en sjukt fin bild när ni stegrar å tänkte lägga upp den på min blogg när jag har tid. Och sen tänkte jag även skicka den till din mejl.

Lämna en kommentar