Anna K.

Varmblodig travare *2004
e: Hitec Lou, ue: Aspirant Nibs

10

Anna har jag ägt sen Maj -12 då hon skulle avlivas och jag redan hade fastnat för den lilla ”galna” travaren ett år tidigare. Hon var en sk. ”problemhäst”, bara stegrade sig och bockade både i vagn och med ryttare på ryggen i perioder. Hon har aldrig startat och var heller inte alls utbildad under ryttare. Det visade sig att hon haft ont under många år, därav en av anledningarna till hennes beteende.

I dagsläget är hon en pigg och superschysst liten prinsessa som aldrig skulle göra illa någon med flit, går i form i alla gångarter, gör öppnor och slutor, har bra galopp, gör förvänd galopp, påbörjade byten, skuttad upp till 1 m och löshoppad 120. Hon är dressyrtränad en del för Isabella Mongelli. Hon är körd igen och även det gick utan problem. Hon har startat ett par pay and jumper, felfritt och en med ett ner på sista hindret. Vad vi kommer göra i framtiden är oklart, men en sak är säkert – hon kommer aldrig byta ägare igen.

DSC_0229DSC_0033

88881DSC_0174 DSC_0026 a1

88882 an1 l6 trav 8888   SONY DSC

Numera är detta gamla bilder. Uppdateras så fort jag får tid!

3 kommentarer

3 tankar om “Anna K.

  1. Hej!
    Jag såg namnet Anna K. och tänkte direkt – kan det vara lilla Anna som kom till Berga när jag gick där (tog studenten -07)?
    Ja, det är hon!
    Vad kul att se att ni funkar så bra och att hon ”hittat hem”. Det jag kommer ihåg av henne är en rädd liten häst som inte alls ville varken ha sele eller gå i vagn. Jag var med under inkörningen och satte henne i vagn då för flera år sen.
    Maila mig gärna om du vill.
    Mvh Maria

Lämna en kommentar